Radio televizija Trstenik
Društvo

Direktori javnih ustanova podneli redovan izveštaj o radu rukovodstvu lokalne samouprave

U radu sastanka sa direktorima javnih ustanova u našem gradu učestvovali su predsednica Opštine Milena Turk, njen zamenik Dejan Rakovac i pomoćnici Radomir Milunovic i Marina Radenkovic.

Po rečima direktorke Doma zdravlja dr Žakline Ristić uskoro se očekuje odluka Ministarstva zdravlja o zatvaranju kovid ambulante, obzirom da je SZO objavila kraj pandemije virusa kovid 19.

Centar za socijalni rad aktivno radi programe za sprečavanje svakog vida nasilja, naročito kod dece, istakao je Vladimir Antic direktor ove ustanove.

PU “Biseri” privodi kraju aktivnosti oko upisa dece za narednu radnu godinu.

Narodni univerzitet nastavlja sa dinamičnim programom u maju mesecu u svim segmentima rada ove ustanove.

U godini jubileja Turisticka organizacija je od Ministarstva turizma I omladine dobila 5 miliona dinara za adaptaciju prostora, istakao je direktor ove ustanove Vladimir Jevtic.

NB Jefimija I u ovom mesecu priprema promociju knjiga znamenitih licnosti iz našeg kraja kazao je direktor ove ustanove Veroljub Vukašinović.

Sastanak je završen konstatacijom rukovodstva lokalne samouprave da se sve aktivnosti pocetkom ove godine ažurno i efikasno ostvaruju po utvrđenom planu i programu rada javnih ustnaova za 2023.godinu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije