Radio televizija Trstenik
Društvo

Direktori javnih preduzeća podneli redovan izveštaj o radu rukovodstvu lokalne samouprave

U radu sastanka sa direktorima javnih preduzeća u našem gradu učestvovali su predsednica Opštine Milena Turk, njen zamenik Dejan Rakovac, pomoćnik predsednice Radomir Milunović i član Opštinskog veća Vladimir Dačić.

Grejna sezona u našem graduprotekla je bey ve’ih problema, a kako je istakao Miroljub Erić,direktor JKP „Energetika“ tokom letnjih meseci sledi remont instalacija I pripreme za narednu grejnu sezonu.

JP za uređ.građ.zemljišta priprema se za početak nove graževinske sezone, a takođe se privodi kraju projekat postavljanja nove led rasvete  na podrucju Opstine Trstenik.

JKSP „Komstan“ po rečima direktora Milana Stojića u prolečnim mesecima  radi na tekućim poslovima koji su povereni svim službama ovog preduzeća.

Sportski cenar po recima direktora Nenada Smiljkovića polako se priprema za rad otvorenih terena, a uskoro se ocekuje I realizacija projekta postavljanje terena za mali fudbal sa vestačkom travom.

Sastanak je završen konstatacijom rukovodstva lokalne samouprave da je za ovu kalendarsku godinu po utvrđenom planu i programu rada javnih preduzeća planirana realizacija brojnih kapitalnih projekata od vitalnog značaja, kako za funkcionisanje Opštine Trstenik tako I na korist svih naših građana.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije