Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana sednica kolegijuma

Kolegijumu direktora preduzeća u gradu predsedavao je zamenik predsednice Opštine Trstenik Dejan Rakovac, a u radu sastanka učestvovali su , pomoćnik predsednice Vladimir Dačić i Mario Spasić, predsednik SO Trstenik.Prema već ustaljenoj praksi napravljen je presek dosadašnjih i razgovaralo se o predstojećim aktivnostima naših javnih preduzeća.

Grejna sezona u našem gradu polako se privodi kraju i protekla je bez ikakvih problema ističe zamenik direktora JKP „Energetika“ Saša Krstić. Kako naglašava direktor JP za uređ.građ.zemljišta Dušan Erić ovo preduzeće u ovom trenutku radi nadzor nad brojnim projektima u našoj opštini.

Sportski centar svoje aktivnosti polako usmerava ka radu otvorenih terena, ističe direktor Nenad Smiljković I didaje da hala sportova radi u punom kapacitetu i da su termini u maloj i velikoj Sali, kao i u teretani maksimalno popunjeni.iSastanak sa direktorima javnih preduzeća završen je konstantacijom rukovodstva lokalne samouprave da se planirani poslovi javnih preduzeća i koje svako od njih ima u svojoj nadležnosti u prvoj polovini ove godine realizuju predviđenim planom i planiranom dinamikom.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije