Radio televizija Trstenik
Zabava

ZAJEDNO ZA ĐORĐA MILOJEVIĆA: Meridian fondacija i Crvena zvezda Meridianbet uručili vrednu donaciju

Meridian fondacijaiCrvenazvezda Meridianbet u novojhumanitarnojakciji

DvadesetogodišnjiĐorđeMilojević, kojibolujeodmalignogsarkomailijačnekosti, nastavaklečenjaočekuje u inostranstvu. Kakosuzaoperativnizahvat, koji mu je neophodanradiizlečenja, potrebnavelikafinansijskasredstva, Meridian fondacija “Od srca s ljubavlju” ikošarkaškiklubCrvenazvezdaMeridianbet  uručilisudonacijunjegovojporodici.

KošarkašiCrvenezvezdepotpisalisudressanjegovimprezimenom, kojisu, zajednosa Meridian fondacijompredalinjegovombratunapoklon. Tom prilikomkapitencrveno-belihBrankoLazićpružio je podrškuĐorđevojporodici, a ipozvaodruge da se uključe u akcijuprikupljanjanovčanihsredstava, neophodnihzanjegovolečenje.

“Pozivamsve da pošalju SMS 1641 na 3030, da zajednopomognemo da se Đorđeizlečiodopakebolesti“, istakao je kapitenLazić.

Predstavnica “Meridian fondacije”, JelenaJocić, pridružila se pozivuBrankaLazića, istakavši da je neophodno da se svedruštveno-odgovornekompanijeuključe u prikupljanjefinansijskihsredstavazaĐorđaMilojevića.

“Nadamo se da ćemo, ovomdonacijom, baremmalopomoćiĐorđuinjegovojporodici, aliovimputempozivamoisvepojedince, ustanoveikompanije da se pridružeovojzajedničkojborbizanjegovoizlečenje.”

O opakojbolestigovorio je i brat ĐorđaMilojevića, Lazar:

“Borbazanjegovživotkrenula je pre desetakmeseci. Primio je nekolikohemioterapija do sada, čekamoodgovorbolniceizBolonjeinadamo se da ćedaljelečenjenastaviti u Italiji”.

Đorđu se možepomoćiislanjem SMS poruke 1641 na 3030, a takođe se možetepriključitiiMeridianovojlistidonatora.

Kreiranjemposebne online donatorskeplatformenasajtu meridianbet.rs, osvedočenihumaniracisunapravilirevolucionarniiskorakkada je u pitanjuodnossasvojimkorisnicima. Razvijanjem crowdfunding platformeMeridan je korisnikesvojihuslugatransformisaoi od njihnapraviohumanitarceidobrotvore, osobekojejednimklikommišanaopciju „doniraj“ mogupružitifinansijskupomoćzaraznedruštveneakcijekojekompanijaorganizuje. Koristećiovudonatorskuplatformu, i vi se možetepriključitihumanojmisiji.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije