Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Laptopovi za školarce

Fondacija „Humana srca“ iz Beograda i u ovoj godini nastavila je uspešnu saradnju sa lokalnim samoupravama širom Srbije,  a u sklopu svojih aktivnosti predstavnici ove fondacije posetili su Opštinu Trstenik gde su nakon radnog sastanka sa predsednicom Opštine, Milenom Turk i članicom Opstinskog veća zaduženom za prosvetu i kulturu, obišli područno odeljenje OŠ “M.Č.Čajka” u Ugljarevu i OŠ “Ljubivoje BajiĆ” u Medvedji i tom prilikom donirali kompjutere i kompjutersku opremu za sve osnovne škole naše opštine. Kako je izmedju ostalog  kazala Bojana Lazarević ispred fondacije “Humana srca”,  neke škole nemaju dovoljan broj računara koji bi omogućili učenicima da iskoriste sve prednosti modernih tehnoloških alata. To je razlog zašto je fondacija odlučila da se aktivno uključi u akciju pomoći osnovnim školama manjih lokalnih zajednica.

U ime svih osnovnih škola sa područja Opštine Trstenik zahvalnost predstavnicima fondacije “Humana srca” na vrednim poklonima izrazio je Ivan Nesić, direktor OS “Ljubivoje Bajić” iz Medvedje.

Inače Fondacija “Humana srca” do sada je veliki broj akcija različitog karaktera realizovala širom Srbije, a kako su istakli predstavnici Fondacije I narednom periodu slicne akcije bice nastavljene u Opstini Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije