Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Poboljšani uslovi za rad u školiu Okruglici

I u novoj 2019.godini opština Trstenik nastavlja da ulaže u opremanje i renoviranje školskih objekata na području opštine. U Osnovnoj školi u Okruglici ovih dana privedeni su kraju radovi na zameni stolarije, tako da će učenici ubuduće učiti i raditi u mnogo boljim uslovima.

Ovo je još jedna škola u kojoj je potpuno zamenjena stolarija i stvoreni su bolji uslovi za rad i boravak naših učenika i nastavnika. Ono što nas raduje je činjenica da ce u septembru u prvi razred poći četiri djaka, a nama je u interesu da dece bude što više. Lokalna samouprava će se truditu da za sve njih obezbedimo što bolje uslove za rad, kaze predsednik opstine Trstenik Aleksandar Ćirić koji je posetio ovu školu.

Takodje, on je istakao da će u toku godine lokalna samouprava uloziti sredstva u renoviranje i opremanje i drugih područnih odeljenja osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, ali i drugih škola na području trsteničke opštine.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije