Radio televizija Trstenik
Društvo

Kolegijum direktora

U kabinetu predsednika opštine održana je redovna sednica kolegijuma direktora javnih preduzeća, u čijem radu su  pored najužeg opštinskog rukovodstva  i  saradnika predsednika opštine učestvovali i direktori i  predstavnici opštinskih javnih preduzeća.

Kolegijum direktora javnih preduzeća bio je posvećen aktuelnim projektima  koji su  u različitim fazama realizacije. Pri kraju su radovi na Domu učenika, čije se useljenje očekuje za par meseci, kao i radovi na visećem mostu, koji će biti multifunkcionalan. Pored vodosnabdevanja, što je primarna funkcija ovog mosta, on će biti i pešački  a sa njegovim osvetljavanjem postaće i svojevrsna vizuelna atrakcija i jedan od simbola Trstenika, po čemu će dugo biti prepoznatljiv, kaže izmedju ostalog predsednik opštine,  Aleksandar Ćirić.

U punom kapacitetu radi JKP Energetika, pa Trsteničani mogu da budu zadovoljni ovom grejnom sezonom.

U preduzećima u kojima u ovom zimsom periodu ima manje posla  vrše se popravke i pripreme za nastupajuću glavnu sezonu , kao što je to slučaj u sportskom centru.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije