Radio televizija Trstenik
Sport

Odbojkašice „Stopanje“ plasirale se na republičko prvenstvo

Odbojkaški sport u Stopanji sija punim sjajem. Mlade odbojkašice ovog kluba minulu sezonu Raško rasinskog okruga u pionirskoj konkurenciji pod dirigentskom palicom svog učitelja Igora Trojića, okončali su ubedljivo na prvom mestu, bez poraza i izgubljenog seta. Rezultat za ponos, kojim su svi u klubu prezadovoljni.

Pobednički pehar i zlatne medalje odbojkašicama „Stopanje“ uručili su Vladimir Usiljanin, komesar za takmičenje Odbojkaškog saveza Raško-rasinskog okruga i Vladimir savić, predsednik Sportskog saveza Opštine Trstenik.

Lokalna samouprava će i u narednom periodu pružati maksimalnu pomoć i podršku ovom klubu koji ostvaruje sjajne rezultate i na najbolji mogući način promoviše ime naše opštine, istakao je Nenad Perović, član Opštinskog veća zadužen za sport.

Republičko takmičenje 9 najboljih ekipa iz cele Srbije biće održano od 21.do 23.maja u Zrenjaninu na kome će mlade odbojkašice „Stopanje“ nastojati da odigraju što bolje i ostvare novi zapažen uspeh i ako se ukaže prilika neće je propustiti da dođu do jedne od medalja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije