Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Prijem najboljih učenika kod predsednika Opštine

Povodom školske slave “Svetog Save”,opština Trstenik tradicionalno nagrađuje najbolje učenike iz svih škola opštine. Prepoznajući izuzetan značaj obrazovnog sistema, lokalna samouprava iz godine u godinu sve više ulaže u znanje i obrazovanje mladih. U svečanoj sali opštine, predsednik Aleksandar Ćirić je priredio prijem za najbolje učenike, pozdravio ih i čestitao na uspesima i rezultatima.

Tom prilikom uručio im je prigodne poklone i istakao da ovi učenici svojim dostignućima u školi i na takmičenjima svih nivoa na najbolji način promovišu svoje škole i opštinu Trstenik. Ulaganjem u obrazovanje želimo da se svi ti mladi ljudi po završetku školovanja vrate u svoj grad i sa novim znanjem i iskustvom rade na prosperitetu zajednice i stvaraju svoju budućnost jer za to imamo potencijala.

Usledila je  zajednička fotografija za uspomenu a na ove mlade, talentovane, vredne i perspektivne mlade ljude sa razlogom su ponosni roditelji, nastavnici i profesori kao i opština Trstenik.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije